További támogatóink

DELL EMC Magyarország

Ecommerce Hungary

Az Ecommerce Hungary (régi nevén: Szek.org) 2005 óta szolgálja magyarországi elektronikus kereskedelem fejlődését, és segíti a szektorban dolgozó cégek munkáját. Az Egyesület tagjai olyan vállalkozások, intézmények, szervezetek és magánszemélyek, akik számára valamilyen okból fontos az elektronikus kereskedelem fejlődése. A tagság nem csak kereskedőkből áll, hiszen az Ecommerce Hungary mindazoké, akiknek tevékenysége az e-kereskedelemhez kapcsolódik. Soraiban megtalálhatók bankok, logisztikai cégek, webfejlesztők, marketing- és médiavállalatok, technológiai szolgáltatók, egyetemek, kutatócégek és számtalan egyéb speciális vállalkozás. Méret szempontjából is széles a skála a világszerte ismert globális cégektől az egyszemélyes vállalkozásokig. A tagságban közös, hogy mindannyiuk fő értékei közé tartozik a nyitottság, a kreativitás, és az együttműködési készség, hiszen közös cél a hazai elektronikus kereskedelmi szakma fejlődése, fejlesztése.

Kártyacenter

A Rufusz Computer Informatika már évek óta meglévő kártyatechnológiához kapcsolódó tevékenységeit (értékesítés, üzleti megoldások) a kártyacenter márkanév alatt külön értékesítési csatornába és divízióba szervezte és folyamatosan bővíti azt. Ezen márkanév alatt néhány neves nemzetközi gyártó (Assa Abloy, Suprema, Evolis, ACS, stb..) magyarországi viszonteladójaként, forgalmazójaként koncentráltabban és specializáltabban az ipari felhasználók (B2B piac, cégek, gyárak) és telepítő szolgáltatók, szakemberek felé fordul, megőrizve a 25 éves RUFUSZ szemléletét, beépülve a cég jól működő beszerzési, értékesítési, fizetési és logisztikai rendszerébe.

KPMG Hungária

A KPMG egy szervezeten belül rendelkezik kiterjedt SAP-szakértelemmel, bevezetési tapasztalattal és iparági ismeretekkel. Az implementáláson túl az üzleti folyamatok (riportigények, projektmódszertan, képzés, kontrollkörnyezet, jogosultsági rendszerek) is hangsúlyt kapnak. Kiemelt szolgáltatás az SAP projekt- és termék-minőségbiztosítás és az ügyféloldali projektmenedzsment.

 

Lenovo Magyarország

Netlife Kft.

A Netlife Consulting egy fiatalos, dinamikusan fejlődő  IT vállalkozás, melynek főbb szakterületei az SAP innovatív megoldásai: HANA, Fiori, UI5, Screen Personas, Mobility, HCP megoldások tervezése és kivitelezése, illetve UX szaktanácsadás és megvalósítás.  A külföldi ügyfélkörnek köszönhetően a cég főleg nemzetközi projektekben vesz részt, ahol a legfontosabb irányelveknek a megbízhatóságot, minőségi munkát és az innovatív beállítottságot tartja. A hagyományos SAP projektek mellett folyamatos K+F tevékenységet végez, ahol az újgenerációs technológiák vannak a fókuszban: Internet of Things, Smart Data Streaming és Machine Learning.

Országos Humánmenedzsment Egyesület

Az Országos Humánmenedzsment Egyesület küldetése, hogy a magyarországi egységes HR szakma megteremtését támogassa, az e területen dolgozó szakembereknek megfelelő platformot biztosítson a közös gondolkodáshoz, az együttműködéshez, a tudásmegosztáshoz. Az Országos Humánmenedzsment Egyesület elkötelezett a nemzetközi kapcsolatok és a nemzetközi tudásmegosztások ápolása iránt.

 Prime Rate Kft.

 SuSE

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet a vállalati szoftvermegoldások hazai piacának egyik legfontosabb szereplője a vállalati infrastruktúra egészére kiterjedő kínálattal. SUSE termékpalettáján SUSE Linux szerverek, Linux menedzsment- és tárolási megoldások, valamint magas rendelkezésre állású Linux kiszolgálók találhatók. A SUSE hosszú ideje szoros együttműködést folytat az SAP-val, amelynek eredménye a két gyártó által közösen kifejlesztett, tesztelt és támogatott rendszer. A SUSE Linux Enterprise Server for SAP kifejezetten az SAP-alkalmazások futtatásához optimalizált, és a speciális operációsrendszer-módosításoknak köszönhetően kiemelkedően jó teljesítményt nyújt. Az SAP a Linux platformok közül a SUSE-t ajánlja elsődlegesen, így világszerte összesen közel 6.000 SAP HANA rendszer működik SUSE alapokon.