További támogatóink

4iG Nyrt.

A 4iG Nyrt. jogelődjét 1990-ben magyar fejlesztők alapították egyedi szoftveralkalmazások fejlesztésére, majd 2004-ben vezették be a Budapesti Értéktőzsdére. Az azóta végrehajtott akvizíciók jelentősen bővítették a cég tevékenységi körét, termékeinek és szolgáltatásainak kínálatát. 2018-ban a 4iG integrálta leányvállalatait a hatékonyabb működés, illetve a további dinamikus növekedés érdekében. Vállalatunk a magyar informatikai szektor meghatározó, vezető szereplőjeként értéket teremt ügyfelei számára az IT életciklus teljes időtartama alatt: az igény megfogalmazásától a komplex rendszerek kialakításán át a megbízható működés fenntartásáig.

BBKK Kerekedelmi és Szolgáltató Kft.

Cégünk 2006 óta működik a jelenlegi struktúrájában 100%-os magyar tulajdonú kkv-ként. Kezdetektől fogva az volt a célunk, hogy ne kizárólag csak a szakmai tudást értékesítésük, hanem ügyfeleinknek teljes körű megoldásokat tudjunk nyújtani, és szavatolni tudjuk a projektek sikeres végkimenetelét. Cégünk profiljának két legfontosabb pillére a Tanácsadás, amelynek keretében a projektvezetéstől és minőségbiztosítástól kezdődően szinte az összes modult felölelő SAP tanácsadáson át a szupport tevékenységig terjednek szolgáltatásaink, valamint a Fejlesztés, amit a klasszikus projekt alapú felállás mellet u.n. Nearshore modell keretében is tudunk nyújtani az ügyfeleinknek, nem csak ABAP és XI/PI valamint Fiori területen, hanem JAVA, .net, C# területeken is. Szakembereink sokéves tapasztalata megbízható alapot teremt mind a rövidebb, mind a hosszabb távú projektek sikeres és hatékony megszervezéséhez, lebonyolításához és átadásához egyaránt. Kompetenciánk és szakembereink kompetenciája az SAP klasszikus moduljain túl speciális és manapság hangsúlyos területekre is kiterjed, mint pl. a CRM, BW/BI, XI/PI, Workflow, HANA illetve a közműszektorban szerzett kiemelkedő tapasztalatainknak köszönhetően az IS-U, illetve az EDM/IDE is.

A CHS Hungary Kft. a magyar számítástechnikai piac legnagyobb disztribútora, 1999. óta Magyarország TOP-200 vállalata között jegyzik. Kínálatunk felöleli az IT-piac minden jelentős ágát, A-tól Z-ig. Legfontosabb értékeinknek a meglévő partnereinkkel való hosszú távú üzleti kapcsolatok fenntartását, új vagy leendő ügyfeleinkkel kialakítandó együttműködéseinket, valamint jól képzett, hozzáértő munkatársainkat tekintjük.

E-Educatio Információtechnológia Zrt.

A magyar tulajdonú E-Educatio Zrt. elsőként honosította meg a hazai járművezető képzésben az online távoktatást. Cégünk elsődleges célkitűzése, hogy a járművezetők képzését elméleti és gyakorlati téren is olyan hatékony és korszerű szolgáltatásokkal támogassa, mint az e-Titán online képzésmenedzsment rendszer, vagy az eduKRESZ e-learning tananyagok. Büszkék vagyunk rá, hogy már több, mint félmillióan tanultak az általunk fejlesztett tananyagokkal.

HELL Energy Magyarország Kft.

Kártyacenter

Lenovo

Netlife Consulting 

A Netlife Consulting egy fiatalos, dinamikusan fejlődő  IT vállalkozás, melynek főbb szakterületei az SAP innovatív megoldásai: HANA, Fiori, UI5, Screen Personas, Mobility, HCP megoldások tervezése és kivitelezése, illetve UX szaktanácsadás és megvalósítás.  A külföldi ügyfélkörnek köszönhetően a cég főleg nemzetközi projektekben vesz részt, ahol a legfontosabb irányelveknek a megbízhatóságot, minőségi munkát és az innovatív beállítottságot tartja. A hagyományos SAP projektek mellett folyamatos K+F tevékenységet végez, ahol az újgenerációs technológiák vannak a fókuszban: Internet of Things, Smart Data Streaming és Machine Learning.

Országos Humánmenedzsment Egyesület

Az Országos Humánmenedzsment Egyesület küldetése, hogy a magyarországi egységes HR szakma megteremtését támogassa, az e területen dolgozó szakembereknek megfelelő platformot biztosítson a közös gondolkodáshoz, az együttműködéshez, a tudásmegosztáshoz. Az Országos Humánmenedzsment Egyesület elkötelezett a nemzetközi kapcsolatok és a nemzetközi tudásmegosztások ápolása iránt.

 Prime Rate Kft.

SUSE

A SUSE a vállalati felhasználásra szánt, nyílt forráskódú megoldások szakértője. Professzionális szoftvereket és szolgáltatásokat kínálunk fizikai, virtuális és felhőalapú környezetekben egyaránt, legyen szó szerverekről, konténer alapú környezetekről, felügyeletről, vagy adattárolásról. Húsz éve folytatunk szoros együttműködést az SAP-val annak érdekében, hogy közös ügyfeleink a maximumot hozhassák ki infrastruktúrájukból. Kifejezetten az SAP-alkalmazások futtatásához optimalizált operációs rendszerünk, a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications kiváló teljesítményt és magas rendelkezésre állást kínál, amelyhez kiemelt, napi 24 órában elérhető támogatást biztosítunk az SAP-ügyfelek számára.

Vialto Consulting Kft.

A Vialto Consulting a magyar tanácsadói piac egyik legdinamikusabban fejlődő szereplője. Csapatunk jelentős szakmai múlttal és számos rangos címmel rendelkező tanácsadó kollégával törekszik ügyfelei sikeressé tételére. A vezetési tanácsadás teljes vertikumát nyújtjuk hazai és külföldi ügyfeleink számára egyaránt. Munkánk során hosszú távú bizalmi viszonyon, emberközpontú kommunikáción alapuló kapcsolatok kialakítására törekszünk. Munkamódszereink garantálják, hogy maximális diszkrécióval kezelünk minden információt, azonosítjuk és megértjük az ügyfél valódi igényeit, minden esetben megoldási javaslatot adunk, az ügyfél bevonásával és együttműködésével dolgozunk, magas szinten, nagy tapasztalattal oldjuk meg a ránk bízott feladatot, minőségi döntéstámogatást biztosítunk.