Ezüst szponzor

DOQSYS Business Solutions Zrt.

A DOQSYS Business Solutions Zrt. 2005 óta sikeresen működő informatikai rendszerintegrátor és szolgáltató. Társaságunk hazai és regionális szinten jelentős szerepet tölt be a S2P automatizálási megoldások, a beszerzési folyamatok informatikai támogatása és az intelligens karakterfelismerés alapú adatfeldolgozási szolgáltatások terén. Ügyfeleink multinacionális társaságok, köztulajdonban lévő nagyvállalatok, globális üzleti szolgáltató központok, melyek az energetikai, pénzintézeti, gyártó, közlekedési, szolgáltató és kormányzati szektorokból kerülnek ki. SAP Gold Partnerként SAP Ariba beszerzési megoldásokat, évitizedes tapasztalatunkon alapuló szakszerű Ariba bevezetését és kapcsolódó beszerzési menedzsment támogatást kínálunk a rendezvény résztvevőinek.

 

 ERP Consulting Zrt.

Az ERP Consulting  1999 áprilisában jött létre, azzal a célkitűzéssel, hogy ügyfeleinek színvonalas SAP vállalatirányítási tanácsadási tevékenységet nyújtson. Vezetői és tanácsadói a cég megalakulását megelőző 6-8 évben már a hazai SAP tanácsadói piac élvonalát alkották, és ez a „Szakmai műhely” szemlélet töretlenül érvényesül a jelen pillanatig is. Ennek eredményeképpen tulajdonosi, ügyvezetői, vezetői szinten is szakmailag elismert és elkötelezett emberek alkotják a stabil hátteret a színvonalas munkához.

 

 

Hewlett Packard Enterprise

2014-ben a HP bejelentette, hogy két új nyilvánosan működő Fortune 50 vállalatra válik szét: Hewlett Packard Enterprise (HPE), mely a HP piacvezető nagyvállalati technológiai infrastruktúra, szoftverek és szolgáltatásait viszi tovább, valamint a HP Inc. A Hewlett Packard Enterprise (HPE) iparágvezető technológiai vállalatként lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy gyorsabban és messzebbre jussanak működésük során. Egyedülállóan széles portfolióval – a felhőtől az adatközponton át, a munkahelyi alkalmazásokon keresztül – számos technológia és szolgáltatás révén segíti ügyfeleit mindenütt a világon egy hatékonyabb, termelékenyebb és biztonságosabb IT megalkotásában.

 

itelligence Hungary Kft.

Az itelligence teljes körű IT megoldásszállító szoftver- és tanácsadó cég 30 éves tapasztalattal a hazai piacon. SAP Platinum partneri szaktudást, vállalati digitalizációs- és tartalomkezelési megoldásokat, kizárólagos Software AG partnerként ARIS modellezési és webMethods rendszerintegrációs tapasztalatot kínálunk ügyfeleinknek.