Ezüst szponzor

 ERP Consulting Zrt.

Az ERP Consulting  1999 áprilisában jött létre, azzal a célkitűzéssel, hogy ügyfeleinek színvonalas SAP vállalatirányítási tanácsadási tevékenységet nyújtson. Vezetői és tanácsadói a cég megalakulását megelőző 6-8 évben már a hazai SAP tanácsadói piac élvonalát alkották, és ez a „Szakmai műhely” szemlélet töretlenül érvényesül a jelen pillanatig is. Ennek eredményeképpen tulajdonosi, ügyvezetői, vezetői szinten is szakmailag elismert és elkötelezett emberek alkotják a stabil hátteret a színvonalas munkához.

HostLogic Zrt.

Cégünk 1989 óta elkötelezett az SAP technológiák iránt. A legújabb SAP szoftver komponenseket kínáljuk, melyekhez rendszer-integrációs és bevezetési tanácsadást nyújtunk. Kelet-Európa piacvezető SAP hosting partnereként nemzetközi színvonalú üzemeltetési szolgáltatásokkal, oktatással és alkalmazás támogatással tesszük hatékonyabbá ügyfeleink informatikai képességeit a régió országaiban is. Célunk hosszútávú bizalmi kapcsolatok keretében biztosítani partnereink számára a sikert és a versenyképességet.

IFUA Horváth & Partners Kft.

A stuttgarti központú Horváth & Partners csoport budapesti irodája, az IFUA Horváth & Partners kiemelkedő szaktudással rendelkezik financial budgeting and planning, predictive forecasting, integrated financial planning (IFP), strategy management, profitability modelling, management reporting, costing and forecasting, financial consolidation, reconciliations/close managemet, disclosure management témakörben. Az IFUA Platform Team-jei közül az SAP BI itthon egyedülálló, mivel BI, CPM, Advanced Analytics / Data Science megoldásokat integráltan szállít, támogat a legkülönfélébb ágazatokban.

itelligence Hungary Kft.

Az itelligence teljes körű IT megoldásszállító szoftver- és tanácsadó cég 25 éves tapasztalattal a hazai piacon. SAP Platinum partneri szaktudást, vállalati digitalizációs- és tartalomkezelési megoldásokat, kizárólagos Software AG partnerként ARIS modellezési és webMethods rendszerintegrációs tapasztalatot kínálunk ügyfeleinknek.