Ezüst szponzor

DELL

Digitran Hungária Digitális Transzformáció Zrt.

A Digitran Hungária Digitális Transzformáció Zrt. azzal a céllal alapítottuk, hogy nagyvállalati partnereinket támogassuk üzleti folyamataik digitális transzformációjában, amivel hozzájárulunk partnereink ügyfél élménye, versenyképessége és végső soron üzleti eredményessége fokozásához. A Digitran magyar tulajdonosainak és munkavállalóinak több évtizedes tapasztalatára alapozva, a mai kor igényeit minden tekintetben kielégítő, időtálló, elsővonalbeli, nagy megbízhatóságú hardver és szoftver megoldásokat kínál a digitalizáció útján haladó partnerei számára. Munkatársaink magasan képzett szakemberek, akik komoly referenciákkal és elmélyült szakmai ismeretekkel rendelkeznek. Tudásukat folyamatosan bővítjük, frissítjük, hogy a partnereinknek megbízhatóan működő számítástechnikai hátteret, szakmailag megalapozott és üzleti folyamataihoz tökéletesen illeszkedő fejlesztéseket, valamint hozzáértő támogatást és tanácsadást tudjunk biztosítani. Mondják, hogy a digitális transzformáció nem választható, csak a szerepünket választhatjuk meg benne. Mi, a Digitran Hungária Digitális Transzformáció Zrt. munkatársai azon dolgozunk, hogy partnereink ennek az átalakulásnak a nyertesei legyenek.

DOQSYS Business Solutions Zrt.

A DOQSYS Business Solutions Zrt. 2005 óta sikeresen működő informatikai rendszerintegrátor és szolgáltató. Társaságunk hazai és regionális szinten jelentős szerepet tölt be a S2P automatizálási megoldások, a beszerzési folyamatok informatikai támogatása és az intelligens karakterfelismerés alapú adatfeldolgozási szolgáltatások terén. Ügyfeleink multinacionális társaságok, köztulajdonban lévő nagyvállalatok, globális üzleti szolgáltató központok, melyek az energetikai, pénzintézeti, gyártó, közlekedési, szolgáltató és kormányzati szektorokból kerülnek ki. SAP Gold Partnerként SAP Ariba beszerzési megoldásokat, évitizedes tapasztalatunkon alapuló szakszerű Ariba bevezetését és kapcsolódó beszerzési menedzsment támogatást kínálunk a rendezvény résztvevőinek.

 ERP Consulting Zrt.

Az ERP Consulting  1999 áprilisában jött létre, azzal a célkitűzéssel, hogy ügyfeleinek színvonalas SAP vállalatirányítási tanácsadási tevékenységet nyújtson. Vezetői és tanácsadói a cég megalakulását megelőző 6-8 évben már a hazai SAP tanácsadói piac élvonalát alkották, és ez a „Szakmai műhely” szemlélet töretlenül érvényesül a jelen pillanatig is. Ennek eredményeképpen tulajdonosi, ügyvezetői, vezetői szinten is szakmailag elismert és elkötelezett emberek alkotják a stabil hátteret a színvonalas munkához.

 

 

Hewlett Packard Enterprise

2014-ben a HP bejelentette, hogy két új nyilvánosan működő Fortune 50 vállalatra válik szét: Hewlett Packard Enterprise (HPE), mely a HP piacvezető nagyvállalati technológiai infrastruktúra, szoftverek és szolgáltatásait viszi tovább, valamint a HP Inc. A Hewlett Packard Enterprise (HPE) iparágvezető technológiai vállalatként lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy gyorsabban és messzebbre jussanak működésük során. Egyedülállóan széles portfolióval – a felhőtől az adatközponton át, a munkahelyi alkalmazásokon keresztül – számos technológia és szolgáltatás révén segíti ügyfeleit mindenütt a világon egy hatékonyabb, termelékenyebb és biztonságosabb IT megalkotásában.

itelligence Hungary Kft.

Az itelligence teljes körű IT megoldásszállító szoftver- és tanácsadó cég 30 éves tapasztalattal a hazai piacon. SAP Platinum partneri szaktudást, vállalati digitalizációs- és tartalomkezelési megoldásokat, kizárólagos Software AG partnerként ARIS modellezési és webMethods rendszerintegrációs tapasztalatot kínálunk ügyfeleinknek.

Porsche

Techwave Hungary Zrt.

A Techwave Hungary Zrt (korábban HostLogic) a több mint 1400 munkatárssal rendelkező Techwave nemzetközi informatikai cégcsoport közép-kelet európai  képviselője. Szaktudásunk ötvözi az SAP arany fokozatú és hosting partnereként szerzett 20 éves lokális és a cégcsoport 15 éves nemzetközi tapasztalatát. A Techwave 2012-ben szerezte meg az SAP Certified in SAP HANA Operations Services minősítést. Azóta több SAP S/4HANA és C/4HANA bevezetést is végeztünk, illetve SAP HANA szervereket konfigurálunk és üzemeltetünk. A cégcsoport komoly szakembergárdával és sokéves tapasztalattal rendelkezik az Analytics, IoT és Cloud területeken is.