Ezüst szponzor

Angyal Business Consulting Zrt.

Az AB Consulting az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar tulajdonú SAP tanácsadó cég. Megalakulásuktól eltelt 10 év alatt minőségi, innovatív, rugalmas tanácsadó és fejlesztő céggé vált, amely kiemelkedő szakértői gárdájával felelősséggel választható partner akár a legösszetettebb működésű és legnagyobb elvárású hazai és külföldi vállalatok számára is.

 ERP Consulting Zrt.

Az ERP Consulting  1999 áprilisában jött létre, azzal a célkitűzéssel, hogy ügyfeleinek színvonalas SAP vállalatirányítási tanácsadási tevékenységet nyújtson. Vezetői és tanácsadói a cég megalakulását megelőző 6-8 évben már a hazai SAP tanácsadói piac élvonalát alkották, és ez a „Szakmai műhely” szemlélet töretlenül érvényesül a jelen pillanatig is. Ennek eredményeképpen tulajdonosi, ügyvezetői, vezetői szinten is szakmailag elismert és elkötelezett emberek alkotják a stabil hátteret a színvonalas munkához.

HostLogic Zrt.

Cégünk 1989 óta elkötelezett az SAP technológiák iránt. A legújabb SAP szoftver komponenseket kínáljuk, melyekhez rendszer-integrációs és bevezetési tanácsadást nyújtunk. Kelet-Európa piacvezető SAP hosting partnereként nemzetközi színvonalú üzemeltetési szolgáltatásokkal, oktatással és alkalmazás támogatással tesszük hatékonyabbá ügyfeleink informatikai képességeit a régió országaiban is. Célunk hosszútávú bizalmi kapcsolatok keretében biztosítani partnereink számára a sikert és a versenyképességet.

IFUA Horváth & Partners Kft.

A stuttgarti központú Horváth & Partners csoport budapesti irodája, az IFUA Horváth & Partners kiemelkedő szaktudással rendelkezik financial budgeting and planning, predictive forecasting, integrated financial planning (IFP), strategy management, profitability modelling, management reporting, costing and forecasting, financial consolidation, reconciliations/close managemet, disclosure management témakörben. Az IFUA Platform Team-jei közül az SAP BI itthon egyedülálló, mivel BI, CPM, Advanced Analytics / Data Science megoldásokat integráltan szállít, támogat a legkülönfélébb ágazatokban.

itelligence Hungary Kft.

Az itelligence teljes körű IT megoldásszállító szoftver- és tanácsadó cég 25 éves tapasztalattal a hazai piacon. SAP Platinum partneri szaktudást, vállalati digitalizációs- és tartalomkezelési megoldásokat, kizárólagos Software AG partnerként ARIS modellezési és webMethods rendszerintegrációs tapasztalatot kínálunk ügyfeleinknek.

Porsche Hungária

Promerit Hungary Kft.

A Promerit AG német anyavállalat magyar tagja, a Promerit Hungary Kft. – immáron a globális Mercer cégcsoport tagjaként – évtizedek óta foglalkozik a HR terület üzleti transzformációjával, nyújt prémium HR tanácsadási szolgáltatást e területen, és szállít piacvezető megoldásokat ügyfelei részére a HR digitalizációjának úttörő szereplőjeként.