Bronz szponzor

Onespire Zrt.

A Onespire Zrt. magyarországi és európai közép-, és nagyvállalatok számára nyújt informatikai tanácsadási szolgáltatásokat.  Több évtizedes szakmai tapasztalatot mondhatunk magunkénak, hiszen az itt dolgozó közel 100 tanácsadó már hosszú évek óta ismert és elismert szakember a piacon.  Portfóliónkban található alkalmazások és megoldások valós hozzáadott értéket biztosítanak partnereink számára és támogatják a teljes üzleti folyamataikat. Kiemelkedő szakmai ismeretekkel rendelkezünk az SAP BI, SAP EWM, SAP gyártás és karbantartás területeken. SAP Partnerként célunk, hogy változatlanul magas szakmai színvonalat képviselhessünk az SAP vállalatirányítási rendszerek tanácsadásának piacán, valamint olyan jövőbe mutató és kiváló minőségű informatikai megoldásokat szállítsunk, amelyek erősítik ügyfeleink versenyképességét.

STA Consulting

Cégünk Budapesten alakult és 2015 óta SAP PartnerEdge Build partner. Célunk olyan SAP kiegészítők fejlesztése, melyek gyorsan bevezethetőek és könnyen testreszabhatóak. Ezek közül a legfontosabb az “STA Ticket System for SAP” nevű ABAP add-on, mely lehetővé teszi SAP és külső hibajegykezelő rendszerek integrációját illetve az SAP Solution Manager ITSM megoldást új képességekkel egészíti ki. Ennek köszönhetően az SAP incidenskezelés felgyorsul, a támogatási folyamatok egyszerűsödnek és az SAP karbantartási költségek csökkenthetőek. Termékeinket négy kontinensen több mint 25 vállalat használja, köztük több nagyvállalat a Forbes Global 500 listáról. Mindemellett 2018-ban megszereztük a ServiceNow Bronze Technology Partner címet is, illetve a ServiceNow Store-ban elérhető a certifikált “ITSM Connector for SAP” Appunk is.

Zoosh

A Zoosh Digital felhő alapú, egyedi üzleti megoldások szállítója. Ügyfeleink számára mindig az optimális és személyre szabott megoldást kínáljuk; legyen szó a felhasználói élmény megtervezéséről, tanácsadásról, a technológiai eszközök kiválasztásáról, a szoftverfejlesztésről vagy a felhő alapú alkalmazások üzemeltetéséről. SAP partnerként cégünk SAP Cloud Platform, HANA, S4HANA és Analytics megoldásokra szakosodott. A csoport három országban van jelen: Írországban, Magyarországon és Finnországban.