Bronz szponzor

99999 Szolgáltató Zrt.

Az 99999 Szolgáltató Zrt. SAP üzletága közel 20 éves tapasztalattal rendelkező tanácsadókból áll. Tanácsadóink számos sikeres SAP ERP és BI bevezetési, és support feladat megvalósításában vettek részt. Tapasztalatuk több iparágra kiterjed, mint például az Államigazgatás, Energia, Közlekedés, Termelés/Gyártás, Hulladékgazdálkodás. Kiemelt fókuszterületeink közé tartozik az S4HANA alapú megoldások, illetve a felhő alapú e-beszerzési és ellátási lánc menedzsment megoldások szállítása. Cégünk az SAP Silver Partner minősítés mellett SAP Ariba Partner certifikációval is rendelkezik.

 

Lupus Consulting Kft.

A Lupus Consulting Kft. 2002 óta működik a magyar piacon. 2007-ben lépett a német piacra, amikor megnyitotta ottani irodáját. A vállalat dinamikus növekedése és nemzetközi projektjei az EMEA régióban és azon túl, újabb, külföldi irodák létrehozásához vezetett. Az eredetileg SAP tanácsadásra és fejlesztésre fókuszáló cég ma már komplett tanácsadási, támogatási és fejlesztési szolgáltatásokat nyújt úgynevezett “Smart Shore” megközelítésben.

Microsoft

A Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) hozzájárul napjaink digitális átalakulásához az intelligens felhőszolgáltatások és az intelligens peremhálózatok, eszközök révén. Küldetésünk, hogy lehetőséget biztosítsunk világszerte minden személy és szervezet számára, hogy még többet érhessen el.

Onespire Zrt.

A Onespire Zrt. magyarországi és európai közép-, és nagyvállalatok számára nyújt informatikai tanácsadási szolgáltatásokat.  Több évtizedes szakmai tapasztalatot mondhatunk magunkénak, hiszen az itt dolgozó közel 100 tanácsadó már hosszú évek óta ismert és elismert szakember a piacon.  Portfóliónkban található alkalmazások és megoldások valós hozzáadott értéket biztosítanak partnereink számára és támogatják a teljes üzleti folyamataikat. Kiemelkedő szakmai ismeretekkel rendelkezünk az SAP BI, SAP EWM, SAP gyártás és karbantartás területeken. SAP Partnerként célunk, hogy változatlanul magas szakmai színvonalat képviselhessünk az SAP vállalatirányítási rendszerek tanácsadásának piacán, valamint olyan jövőbe mutató és kiváló minőségű informatikai megoldásokat szállítsunk, amelyek erősítik ügyfeleink versenyképességét.

STA Consulting

Cégünk Budapesten alakult és 2015 óta SAP PartnerEdge Build partner. Célunk olyan SAP kiegészítők fejlesztése, melyek gyorsan bevezethetőek és könnyen testreszabhatóak. Ezek közül a legfontosabb az “STA Ticket System for SAP” nevű ABAP add-on, mely lehetővé teszi SAP és külső hibajegykezelő rendszerek integrációját illetve az SAP Solution Manager ITSM megoldást új képességekkel egészíti ki. Ennek köszönhetően az SAP incidenskezelés felgyorsul, a támogatási folyamatok egyszerűsödnek és az SAP karbantartási költségek csökkenthetőek. Termékeinket négy kontinensen több mint 25 vállalat használja, köztük több nagyvállalat a Forbes Global 500 listáról. Mindemellett 2018-ban megszereztük a ServiceNow Bronze Technology Partner címet is, illetve a ServiceNow Store-ban elérhető a certifikált “ITSM Connector for SAP” Appunk is.

User Rendszerház Kft.

A rendszerváltást követő, egyre éleződő piaci versenyhelyzetben, 1995-ben kezdte meg jogelődünk,  a User Tanácsadó Kft. azt a kereskedelmi és fejlesztői munkát, ami révén lehetőség nyílt nemzetközi szinten is piacvezető cégek képviseletét ellátni és a saját, kimagasló teljesítményt nyújtó mérnök-gárda segítségével a hazai felhasználók számára egyedi informatikai megoldásokat nyújtani. 2006-ban jogutódlással történő kiválással megalakult a USER Rendszerház Kft, amely létrejötte óta magyar magánszemélyi tulajdonban van.  A User Rendszerház Kft. fő tevékenységi területe ma az IBM hardver és szoftver termékek, valamint az ezekhez kapcsolódó integrációs, támogatási és fejlesztési szolgáltatások értékesítése. A képviselt termékek és szolgáltatások körét folyamatosan bővítjük, elsősorban olyan területekre koncentrálva, amelyek a legújabb technológiákra épülve kiemelt szaktudást igényelnek és magasabb hozzáadott értéket képviselnek az ügyfeleink számára.

 

Zoosh

A Zoosh Digital felhő alapú, egyedi üzleti megoldások szállítója. Ügyfeleink számára mindig az optimális és személyre szabott megoldást kínáljuk; legyen szó a felhasználói élmény megtervezéséről, tanácsadásról, a technológiai eszközök kiválasztásáról, a szoftverfejlesztésről vagy a felhő alapú alkalmazások üzemeltetéséről. SAP partnerként cégünk SAP Cloud Platform, HANA, S4HANA és Analytics megoldásokra szakosodott. A csoport három országban van jelen: Írországban, Magyarországon és Finnországban.