Arany szponzor

Angyal Business Consulting Zrt.

Az AB Consulting az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar tulajdonú SAP tanácsadó cég. Megalakulásuktól eltelt 10 év alatt minőségi, innovatív, rugalmas tanácsadó és fejlesztő céggé vált, amely kiemelkedő szakértői gárdájával felelősséggel választható partner akár a legösszetettebb működésű és legnagyobb elvárású hazai és külföldi vállalatok számára is.

 

BCS Business Consulting Services Kft.

A BCS-ben hiszünk benne, hogy tanácsadóink folyamatos fejlődése, a több mint ezer sikeresen megvalósított projekt és az innovatív gondolkodás tesz minket az egyik legmegbízhatóbb magyar tulajdonú tanácsadó céggé. Cégünk 2003-től van jelen az SAP tanácsadói piacon és bátran mondhatjuk, hogy ma már formáljuk is a környezetünket konferenciák, szakmai előadások és oktatások keretében. Nagyvállalati és banki ügyfeleinket SAP rendszerek kialakításával, pénzintézeti IT tanácsadással, BI rendszerek bevezetésével továbbá az ezek által megkívánt üzleti- és működési környezet kialakításával szolgáljuk ki. Büszkék vagyunk arra, hogy high-end tanácsadási tevékenységünk túlmutat a problémák puszta megoldásán, így hasznosságunk már gyakran maguknak a problémáknak az azonosításában is kiteljesedik.

Delaware Consulting Hungary Kft.

A delaware egy gyorsan növekvő globális vállalat mely a fenntarthatóságot és üzleti előnyt kereső cégek részére kínál informatikai megoldásokat. Az 1981-ben Belgiumban alapított Delaware Consulting cvba. magyarországi leányvállalataként széles nemzetközi háttérrel rendelkezünk – 4 kontinens 13 országából 2300 kollégánk áll a delaware alkalmazásában. Ügyfeleinknek a globális partnereink – mint az SAP – megoldásain keresztül segítünk az üzletük sikeres átalakításában valamint támogatjuk őket a bevezettet megoldások sikeres üzemeltetésével. Globálisan az első S/4 HANA Public Cloud bevezetőjeként büszkék vagyunk a 2017-es „SAP Pinnacle Award”-unkra mellyel az év SAP Cloud partnere lettünk. Poziciónkat a Cloud világában tovább erősítettük melyet idén az SAP két kategóriában is Pinnacle Awarddal ismert el. ISV Partner of the Year – ‘SAP S/4HANA® Cloud’ és General Business Cloud Partner of the Year.

DXC Technology

A DXC Technology a világ vezető, független informatikai szolgáltató vállalata, mely a digitális transzformáció és innovatív megoldások által támogatja ügyfeleit, fokozza üzleti sikerességüket. A technológiailag független, globális szakértő gárdával és kiterjedt partneri szövetséggel rendelkező vállalat erőteljes új generációs IT szolgáltatásokat és megoldásokat kínál a világ 70 országában, 6000 versenypiaci és állami ügyfél részére. A DXC Technology társadalmi elkötelezettsége globálisan is elismert.

 

 

IBM

Az IBM és az SAP több mint 40 éves kapcsolata mintapéldája a technológiai vállalatok együttműködésének ügyfeleik érdekében. Az IBM például kognitív elemzést és tervezői gondolkodást használ, hogy a digitális átalakításra és a differenciált ügyfélélményre összpontosítva segítse az SAP szervezeteket az üzleti átalakulás három fő területén: a stratégia, az üzemeltetés és a technológiai fejlődés terén. Ezen fölül az IBM folyamatosan fejleszti informatikai infrastruktúráját, hogy gyors, válaszképes és rugalmas környezetet nyújtson az SAP ügyfelei számára; tanácsadó és kivitelező szolgáltatásait az adatelemzés, az SAP HANA, a Mobility, a dolgok internete és a felhő köré szervezi, technológiai megoldásait Power rendszerekre és Flash tárolókra alapozza. Ez az átfogó megközelítés indokolja, hogy az IBM-nek és az SAP-nak több mint 8000 közös ügyfele van, az IBM az SAP platina fokozatú üzlettársa globálisan, hét SAP Global Partner bizonyítvánnyal és 33 SAP Pinnacle díjjal.

S&T Magyarország

Az S&T Magyarország az 1993-ban alapított, tőzsdén jegyzett osztrák S&T AG magyarországi leányvállalata, a hazai informatikai piac egyik meghatározó szolgáltató szereplője. Szakértő IT megoldásszállítóként kompromisszumok nélküli megoldásokat nyújt a közép- és nagyvállalatok, valamint állami intézmények számára. Stabil háttérrel, szakértelemmel és széles portfólióval, a hálózati, IT-biztonsági és adattárolási rendszerektől, az integrált vállalatirányítási megoldásokon át, egészen a mérnöki tervező szoftverekig, standardokon alapuló testreszabott megoldásokat és a legfejlettebb technológiákon alapuló egyedi fejlesztéseket készít. Az S&T Magyarország első SAP S/4HANA szolgáltatója.

 

T-Systems Magyarország Zrt.

A T-Systems Magyarország Zrt. hazánk legnagyobb, a teljes infokommunikációs spektrumot lefedő szolgáltató vállalata. A Magyar Telekom 100%-os tulajdonában álló cég a közszféra intézményei mellett a csoport teljes üzleti ügyfélkörét egy kézből szolgálja ki a legújabb technológiai és üzleti trendeknek megfelelő infokommunikációs megoldások alkalmazásával. A T-Systems Magyarország folyamatosan fejleszti az SAP-val összefüggő kompetenciáit, koncentrálva az újonnan jelentkező ügyféligényekre és technológiai irányokra. SAP technológiai és biztonsági szolgáltatási portfólióját akvizíció révén erősítette a cég az elmúlt évben, melynek eredményeként komplex, továbbfejlesztett megoldásokat és szolgáltatásokat tud nyújtani meglévő és leendő ügyfelei számára az SAP megoldásaira építve.