Arany szponzor

BCS Business Consulting Services Kft.

A BCS-ben hiszünk benne, hogy tanácsadóink folyamatos fejlődése, a több mint ezer sikeresen megvalósított projekt és az innovatív gondolkodás tesz minket az egyik legmegbízhatóbb magyar tulajdonú tanácsadó céggé. Cégünk 2003-től van jelen az SAP tanácsadói piacon és bátran mondhatjuk, hogy ma már formáljuk is a környezetünket konferenciák, szakmai előadások és oktatások keretében. Nagyvállalati és banki ügyfeleinket SAP rendszerek kialakításával, pénzintézeti IT tanácsadással, BI rendszerek bevezetésével továbbá az ezek által megkívánt üzleti- és működési környezet kialakításával szolgáljuk ki. Büszkék vagyunk arra, hogy high-end tanácsadási tevékenységünk túlmutat a problémák puszta megoldásán, így hasznosságunk már gyakran maguknak a problémáknak az azonosításában is kiteljesedik.

Delaware Consulting Hungary Kft.

A delaware egy gyorsan növekvő globális vállalat mely a fenntarthatóságot és üzleti előnyt kereső cégek részére kínál informatikai megoldásokat. Az 1981-ben Belgiumban alapított Delaware Consulting cvba. magyarországi leányvállalataként széles nemzetközi háttérrel rendelkezünk – 4 kontinens 13 országából 1900 kollégánk áll a delaware alkalmazásában. Ügyfeleinknek a globális partnereink – mint az SAP – megoldásain keresztül segítünk az üzletük sikeres átalakításában valamint támogatjuk őket a bevezettet megoldások sikeres üzemeltetésével. Globálisan az első S/4 HANA Public Cloud bevezetőjeként büszkék vagyunk az idei „SAP Pinnacle Award”-unkra mellyel az év SAP Cloud partnerei lettünk 2017-ben.

DXC Technology

A DXC Technology a világ vezető, független informatikai szolgáltató vállalata, mely az innováció erejének kiaknázásában segíti ügyfeleit. A CSC és a Hewlett Packard Enterprise vállalati szolgáltatások üzletágából született DXC Technology közel 6000 versenypiaci és állami ügyfelet támogat, 70 országban. A technológiailag független, globális szakértő gárdával és kiterjedt partneri szövetséggel rendelkező vállalat erőteljes új generációs IT szolgáltatásokat és megoldásokat kínál. Egyedileg pozícionáltan vezeti a digitális transzformációkat, ezáltal nagyobb értéket teremtve az ügyfelek, partnerek és részvényesek számára.

Hewlett Packard Enterprise

2014-ben a HP bejelentette, hogy két új nyilvánosan működő Fortune 50 vállalatra válik szét: Hewlett Packard Enterprise (HPE), mely a HP piacvezető nagyvállalati technológiai infrastruktúra, szoftverek és szolgáltatásait viszi tovább, valamint a HP Inc. A Hewlett Packard Enterprise (HPE) iparágvezető technológiai vállalatként lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy gyorsabban és messzebbre jussanak működésük során. Egyedülállóan széles portfolióval – a felhőtől az adatközponton át, a munkahelyi alkalmazásokon keresztül – számos technológia és szolgáltatás révén segíti ügyfeleit mindenütt a világon egy hatékonyabb, termelékenyebb és biztonságosabb IT megalkotásában.

S&T Magyarország

Az S&T Magyarország az 1993-ban alapított, tőzsdén jegyzett osztrák S&T AG magyarországi leányvállalata, a hazai informatikai piac egyik meghatározó szolgáltató szereplője. Szakértő IT megoldásszállítóként kompromisszumok nélküli megoldásokat nyújt a közép- és nagyvállalatok, valamint állami intézmények számára. Stabil háttérrel, szakértelemmel és széles portfólióval, a hálózati, IT-biztonsági és adattárolási rendszerektől, az integrált vállalatirányítási megoldásokon át, egészen a mérnöki tervező szoftverekig, standardokon alapuló testreszabott megoldásokat és a legfejlettebb technológiákon alapuló egyedi fejlesztéseket készít. Az S&T Magyarország első SAP S/4HANA szolgáltatója.

 

T-Systems Magyarország Zrt.

A T-Systems Magyarország Zrt. hazánk legnagyobb, a teljes infokommunikációs spektrumot lefedő szolgáltató vállalata. A Magyar Telekom 100%-os tulajdonában álló cég a közszféra intézményei mellett a csoport teljes üzleti ügyfélkörét egy kézből szolgálja ki a legújabb technológiai és üzleti trendeknek megfelelő infokommunikációs megoldások alkalmazásával. A T-Systems Magyarország folyamatosan fejleszti az SAP-val összefüggő kompetenciáit, koncentrálva az újonnan jelentkező ügyféligényekre és technológiai irányokra. SAP technológiai és biztonsági szolgáltatási portfólióját akvizíció révén erősítette a cég az elmúlt évben, melynek eredményeként komplex, továbbfejlesztett megoldásokat és szolgáltatásokat tud nyújtani meglévő és leendő ügyfelei számára az SAP megoldásaira építve.