Szakmai program

A korábbi évek visszajelzéseinek köszönhetően idén színesebbé és interaktívabbá tesszük a konferenciát: a szekciók egy része statikus prezentációk helyett kerekasztal-jellegű ügyfélelőadásokból áll, több lehetőséget biztosítunk az SAP partnerek megismerésére, valamint az SAP NOW második napját a megszokott SAP agenda mellett üzletág-specifikus mini konferenciák egészítik ki, többek között a HR és az elektronikus kereskedelem területén. Az élő demók és showroom-ok segítségével a termékeink gyakorlati megismerésére is lesz lehetőség.

Az idei programunk fő tematikája az intelligens vállalat, vagyis annak bemutatása, hogy az SAP hogyan segíti cégüket korunk technológiai fejlősédének adaptálásában a versenyelőny megszerzése céljából.

Néhány kiemelt téma:

  • a modern ERP-nek fontos szerepe van az intelligens vállalat létrejöttében – bemutatjuk, hogy hogyan segíti az S/4HANA a vállalati digitális transzformáció alaprendszereként a különböző üzleti területek szereplőit egyszerűsített és új működési modellek, folyamatok bevezetésével és integrációjával;
  • az üzleti intelligencia eszköztár szerepe az operatív és stratégiai döntések támogatásában;
  • Digitális Képmás koncepció az intelligens vállalati megoldásokban;
  • HR-adminisztráció csökkentése innovatív digitális fejlesztések segítségével;
  • Ügyfélélmény minőségi javítása, célzott és személyre szabott kommunikáció az adatbiztonság figyelembevétele mellett;
  • Hatékonyság növelése és beszállítói kockázat csökkentése a digitális beszerzési folyamat megvalósításán keresztül.