Szakmai program

Become Intelligent Enterprise

Az informatikai rendszerek kiválasztása és bevezetése során a legnagyobb kihívást ma már önmagában nem az adatok összegyűjtése, az üzleti folyamatok optimalizálása vagy éppen a „big data” megfelelő kezelése, hanem az ezekre épülő, a működést intelligens technológiákkal hatékonyabbá tevő automatizmusok kialakítása jelenti. „Hagyományos” megközelítésben sokszor egy-egy területre koncentrálva, a részek optimalizálásával próbáltuk az eredményességet növelni – az intelligens vállalat koncepciója viszont holisztikusan átfogja a vállalat teljes működését, logikus evoluciós lépésként folytatva az integrált rendszerekre épülő vállalatirányítás vízóját. Mindezt pedig az ügyfélélmény középpontba helyezésével emelhetjük a következő szintre.

Az SAP régiós CTO-jának keynote előadása ezekkel a témákkal indítja el a konferenciát és a szekciókban arra teszünk kísérletet, hogy ezeket részletesebben is megismertessük a hallgatósággal.

Szakmai program

A hagyományoknak megfelelően 50+ szakmai programmal és a teljes magyar SAP ökoszisztéma részvételével, szórakoztató és gasztronómiai élményekkel várjuk a résztvevőket. Az előadások mellett ismét lehetőség lesz a legújabb, innovatív SAP alapú megoldások helyszíni kipróbálására is, mind showcase demók formájában, mind pedig valós rendszerkörnyezetben kipróbálva a lehetőségeket.

Első nap

Az előző évhez hasonlóan az első nap során ügyfél tapasztalatok mentén, partnereink bevonásával mutatjuk be a legfontosabb új trendeket és az SAP termékportfóliójának fejlesztési irányait. Kiemelten foglalkozunk az S/4HANA átállás lehetséges modelljeivel, körbejárva a migráció, az új verzión elérhető újdonságok használatba vételének lehetőségeit, illetve a cloud és on-prem rendszerek együttműködési modelljeit.

Mivel a „kétsebességes IT” térnyerésével egyre fontosabb szerepet kapnak az alaprendszer mellett elérhető fejlesztési lehetőségek, ezért az SAP Cloud Platformon keresztül elérhető fejlesztési lehetőségeket is kézzelfogható formában szeretnénk megmutatni.

Emellett lehetőséget biztosítunk a legújabb termékek megismerésére ügyfélpéldákon, valós projekttapasztalatokon keresztül bemutatva a portfólióban rejlő lehetőségeket. Természetesen az SAP portfóliójának újdonságai is bemutatásra kerülnek a legfontosabb termékszegmensekben. Partneri fórumunk keretében törekszünk arra, hogy az elmúlt év legfontosabb újdonságairól, sikeresen végrehajtott bevezetési projektjeiről is képet tudjon kapni a magyarországi SAP közösség.

Második nap

A tavalyi évben újításként jelent meg, hogy a vállalaton belüli üzleti területek önálló „mini konferenciákra” invitáljuk – kitekintve a szorosan vett SAP világból, a legtöbb területen külső szakmai szervezetek bevonásával.

Az idei évben a következő témákkal tervezünk:

  • Humán erőforrások kezelése
  • Ügyfélélmény, marketing és értékesítés
  • Szállítói kapcsolatok és beszerzés
  • Fejlesztések SAP technológián – HANA
  • Üzleti intelligencia – újdonságok és jövőkép

A már szokásossá vált keddi programjaink közül a lokalizációs és támogatási szekciók is megrendezésre kerülnek, ahol meglévő ügyfeleink informálódhatnak a meglévő termékek üzembentartási és lokális fejlesztési kérdéseiről.