Szabadidős programok

PÁLINKAKÓSTOLÓ

Az idei választék gerincét a legfontosabb hazai gyümölcsökre kihegyezve állítottuk össze. Ezek mind-mind pálinka formában szerepelnek a kóstoló program alatt. 2018-ben a szőlő a megszokottnál nagyobb fókuszt kap, amik a pálinkákban is megjelennek. Business Consulting Services Kft. jóvoltából, idén is kellemes, gyümölcs párlatokkal ismerkedhetünk meg!

A pálinkakóstoló szakszerű poharakban és hőmérsékleten történik, kiváló párlatszakértőnk vezetésével.

A pálinkakóstoló hétfő este 22:00 – 24:00 óra között lesz látogatható.

MASSZÁZS

Egészségünket és teljesítőképességünket megőrizhetjük a masszázs segítségével. Regeneráló hatása olyan jó közérzetet biztosít, ami semmilyen gyógyszerrel nem érhető el és nincs káros mellékhatása! Felejtse el a rohanó hétköznapokat és térjen be egy masszázsra az SAP Hungary Kft. jóvoltából.

A masszázs aktivizálja a paraszimpatikus idegrendszert, feloldja az izmok akaratlan feszülését.

Igény szerint 8 és 25 perces lazuláson lehet részt venni, előzetes időpont egyeztetést követően.

Választható kényeztetések:

 • Székmasszázs
 • Svédmasszázs
 • Frissítő talpmasszázs
 • Olajos testmasszázs
 • Sport masszázs
 • Frissítő és relaxáló masszázs

Jelentkezés a szálloda halljában, a programregisztrációnál lehetséges.

PÓKER verseny

Az egyik legnépszerűbb pókerjáték, mely az egész világon elterjedt, a Texas Hold’em. Közvetítik a televízióban, játsszák élőben és online egyaránt. A játék megkezdése előtt érdemes megismerkedni annak szabályaival is, mely sokkal könnyebben és gyorsabban elsajátítható, mint pl. az Omaha póker szabályai. Számos módon és változatban játsszák, mégis valamennyi játékra jellemző, hogy nem csak a vak szerencse számít.

A játékosok sikerét emellett a megfelelően választott stratégia, a megfigyelőkészség, és számos olyan elem, körülmény befolyásolja, amely összetetté, de mégis rendkívül izgalmassá teszi ezt a társasjátékot.

A programon résztvevők próbára tehetik nem csak a szerencséjüket, hanem érzéküket és tudásukat is az ITGEN Kft. jóvoltából, vasárnap és hétfő este is.

A játékszabály alapjai, melyet a szakértő minden játék előtt elmagyaráz, ha szükséges.

Az első kör 21:00 órakor kezdődik mind két este, érkezési sorrendben lehet jelentkezni. Egy – egy játék időtartama, a játék intenzitásától függően 90-120 perc.

ZING BURGER

Az alapanyagok minősége a fontos, ezért a Zing maga keveri a szószokat, sütik a zsömlét és darálják a hamburgerhúst.

Nem használnak mesterséges alapanyagokat, tartósítószereket. Szeptember 09-én és 10-én éjszaka a gasztro fellegvárában érezhetjük magunkat az Delaware Consulting Hungary Kft. jóvoltából.

KOLBICE BY KOBE

Termékeik egyik legnagyobb előnye a változatosság és tetszés szerinti alakíthatóság, hiszen háromféle kenyértölcsér (kolbice-okhoz), kétféle zsemle (kobukhoz), ötféle kolbász (sertés, marha, kacsa, szürkemarha, lazac), és tizenhét különféle feltét választható a pirított hagymától kezdve a szószokon át a salátákig. Kolbászaik garantáltan szója-, glutén- és laktózmentesek, természetes juhbélbe vannak töltve.

Az SAP Hungary Kft. támogatásával élvezhetjük eme fenséges kolbászkákat. Jóétvágyat kívánunk!

KOKTÉLBÁR

A vacsora utáni emelkedett hangulat kihagyhatatlan kellékeként finom koktélokkal, kevert italokkal várják a vendégeket vasárnap a DXC Technology és hétfőn a Hewlett Packard Enterprise bárpultjánál. A koktélválaszték a legújabb trendekhez igazodik, a pultban a főváros legnépszerűbb bárjaiban dolgozó mixerek készítik az egzotikus italokat.

Amiket biztosan érdemes kipróbálni:

 • Mojito – a kihagyhatatlan kubai hűsítő, amelynek eredetét igazából New Orleans-ben találjuk meg. Friss mentával, fehér rummal, zöld-citrommal.
 • Polinéz recept alapján kivonatolt titkos hibiszkusz főzetünkkel készített kellemes hűsítő nyárestére.
 • Grépfruit tökéletes harmóniába hozva a száraz ginnel, buja passionfruittal izgalmassá téve, amelybe üde tonik visz könnyed eleganciát.
 • Mango telt, gazdag ízeit tettük izgalmassá egzotikus fűszerekkel és trópusi gyümölcslevekkel, amelybe a karibi rum visz kellő lendületet.
 • A hónap kedvenc gyümölcse, a szőlő bontakozik ki ebben a koktélunkban a bodza könnyed, florális jegyeivel, pezsdítő buborékokkal feldobva.

A koktélbár vasárnap és hétfő este, 22:00 és 24:00 óra között várja a kedves vendégeket.

KÁVÉBÁR

Kávépultunkban kiemelkedő minőségű, kézműves és egyedi kávékból készített különlegességekkel szolgálunk az Angyal Business Consulting Zrt. támogatásával.

Kávék mindegyike fajtaazonos, termőterületre vagy ültetvényre szelektált cserjéről származik. (traceability, fair trade, stb.) A rendezvényen a világ kiemelkedő latin és afrikai fajtáival ismerkedhetnek meg. (Brazília, Etiópia, Guatemala, Kolumbia hangsúllyal.) A kínálatban dominál a ristretto, espresso, americano + a közkedvelt tejes variánsok (macchiato, melange, latte), de egyedi kreációkkal, izgalmas, egzotikus ízekkel is kedveskedünk vendégeinknek.

Időtartam: hétfő 09:00 – 20:00, kedd 09:00 – 14:00

Kóstolható fajták:

 • Ristretto
 • Espresso
 • Americano
 • Macchiato
 • Melange
 • Latte Macchiato
 • Egyedi kreációk

BORKÓSTOLÓ

A 2018–as kóstoló program gerincét a Balatoni borvidékről gondosan kiválasztott borok adják. Sommelier által vezetett kóstoló lehetőséget nyújt az egyes borok megismerésére.

A borsor elemei:

 • Anonym Pincészet “Etyek” – Frazír (100% Sauvignon Blanc), 2017
 • Tóth Péter “Somló” – Kőfejtő Olaszrizling, 2016
 • Ipacs Szabó Birtok “Villány” – Nászút Helyett (100% Cabernet Franc), 2015
 • Füleky Pincészet “Tokaj” – Furmint Pallas 95g cukor, 2013

Idén is az itelligence Hungary Kft. jóvoltából kerül megrendezésre a program.

A borkóstoló hétfő délután 16:30 és 19:30 óra között, 3 turnusban zajlik. Jelentkezni, előzetesen a programregisztrációnál lehet.

TESZTVEZETÉS

 1. szeptember 9-én, vasárnap és szeptember 10-én, hétfőn 16:00 órától 20:00 óráig lehetőség nyílik Audi, Volkswagen és Skoda modellek tesztvezetésére a Porsche Hungaria szervezésében.

A limitált helyek miatt regisztráció szükséges, amelynek időpontja: szeptember 9-én, 15:00 órától lehetséges az Azúr Hotel lobby-jában.

Az SAPNOW konferencián, vasárnap délelőtt az elsők között tekintheti meg az Audi legújabb csúcskategóriás Q8 modelljét, valamint tesztelheti a legújabb Audi A6 és R8 modelleket is.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

VODKA BÁR

A 99999 Informatika Kft. jóvoltából vasárnap este a vodkáé lesz a főszerep: a választék a nagy klasszikusok mellett igen ritka márkákkal kiegészítve – legalább 90-100 féle gabonapárlatból van összeállítva.

A markánsabb ízek kedvelőinek ízesített vodkákat is hozunk, illetve néhány gin és hagyományos jenever is bemutatásra fog kerülni.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a medence melletti teraszon vasárnap 22:00-00:00 között!