Szabadidős programok

BORKÓSTOLÓ

A 2019-es kóstoló programra a magyar borvidékek legjobbjai közül válogattunk borokat. A Sommelier által vezetett kóstoló lehetőséget nyújt az egyes borok megismerésére.

A borsor elemei:

 • Büttner Pincészet “Badacsony” – Zöld Veltelíni ‘GV’ / szf. (2017)
 • Ipacs-Szabó István “Villány” – Inni jó c. /szv. (2017)
 • Pfneiszl Pincészet “Sopron” – Prémium Kékfrankos /szv. (2015)
 • Dereszla “Tokaj” – Furmint késői szüret /éf. (2015)

Idén is az itelligence Hungary Kft. jóvoltából kerül megrendezésre a program.

A borkóstoló hétfő délután 16:30 és 19:30 óra között, 3 turnusban zajlik. Jelentkezni előzetesen a programregisztrációnál lehet.

PÁLINKAKÓSTOLÓ

A párlatbemutató hazánk legkiválóbb nemes pálinkáinak segítségével történik, melyek a londoni, a német és az osztrák világversenyeken is számtalan éremmel (nagy-arany, arany, trófea, ezüst) dicsekedhetnek. A bemutató a kóstolás szabályainak követésével szakszerű poharakban és hőmérsékleten történik. A választék a hazai fontos gyümölcspálinkákat mutatja be 80 – 90 különféle pálinkán keresztül.

A szortiment gerincét a bajnok párlatok adják, olyan kiemelkedő pálinkamárkákkal, mint a Czímeres, Brill, Bestillo, Agárdi, gyulai Haruckern, Zwack Nemes, Nobilis, Schiszler, Hírös stb.

Szelekciónkban különösen kiemelkedő hangsúlyt kapnak a következő ízek: feketeribizke, birs, cigánymeggy, magyar kajszi, körte, alma-specialitások, besztercei szilva, erdei szeder, érlelt barack, cseresznye, bodza, tokaji aszútörköly, érlelt törköly, ágyas-mézes pálinka-likőrök

A pálinkakóstoló szakszerű poharakban és hőmérsékleten történik, kiváló párlatszakértőnk vezetésével.

A pálinkakóstoló vasárnap este 21:00 – 23:00 óra között lesz látogatható a Business Consulting Services Kft. jóvoltából.

MASSZÁZS

Egészségünket és teljesítőképességünket megőrizhetjük a masszázs segítségével. Regeneráló hatása olyan jó közérzetet biztosít, ami semmilyen gyógyszerrel nem érhető el és nincs káros mellékhatása! Felejtse el a rohanó hétköznapokat és térjen be egy masszázsra az SAP Hungary Kft. jóvoltából.

A masszázs aktivizálja a paraszimpatikus idegrendszert, feloldja az izmok akaratlan feszülését.

Igény szerint 8 és 25 perces lazuláson lehet részt venni, előzetes időpont egyeztetést követően.

Választható kényeztetések:

 • Székmasszázs
 • Svédmasszázs
 • Frissítő talpmasszázs
 • Olajos testmasszázs
 • Sport masszázs
 • Frissítő és relaxáló masszázs

Jelentkezés a szálloda halljában, a programregisztrációnál lehetséges.

PÓKER verseny

Az egyik legnépszerűbb pókerjáték, mely az egész világon  elterjedt, a Texas Hold’em. Közvetítik a televízióban, játsszák élőben és online egyaránt. A játék megkezdése előtt érdemes megismerkedni annak szabályaival is, mely sokkal könnyebben és gyorsabban elsajátítható, mint pl. az Omaha poker szabályai. Számos módon és változatban játsszák, mégis valamennyi játékra jellemző, hogy nem csak a vak szerencse számít.

A játékosok sikerét emellett a megfelelően választott stratégia, a megfigyelőkészség, és számos olyan elem, körülmény befolyásolja, amely összetetté, de mégis rendkívül izgalmassá  teszi ezt a társasjátékot.

A programon résztvevők próbára tehetik nem csak a szerencséjüket, hanem érzéküket és tudásukat is az SAP Hungary Kft. jóvoltából, vasárnap és hétfő este is.

A játékszabály alapjai, melyet a szakértő minden játék előtt elmagyaráz, ha szükséges.

Az  első kör 21:00 órakor kezdődik mind két este, érkezési sorrendben lehet jelentkezni. Egy – egy játék időtartama, a játék intenzitásától függően 90-120 perc.

KÁVÉBÁR

Kávépultunkban kiemelkedő minőségű, kézműves és egyedi kávékból készített különlegességekkel szolgálunk az Angyal Business Consulting Zrt. támogatásával.

Kávék mindegyike fajtaazonos, termőterületre vagy ültetvényre szelektált cserjéről származik. (traceability, fair trade, stb.) A rendezvényen a világ kiemelkedő latin és afrikai fajtáival ismerkedhetnek meg. (Brazília, Etiópia, Guatemala, Kolumbia hangsúllyal.) A kínálatban dominál a ristretto, espresso, americano + a közkedvelt tejes variánsok (macchiato, melange, latte), de egyedi kreációkkal, izgalmas, egzotikus ízekkel is kedveskedünk vendégeinknek.

Időtartam: hétfő 09:00 – 20:00, kedd 09:00 – 14:00

Kóstolható fajták:

 • Ristretto
 • Espresso
 • Americano
 • Macchiato
 • Melange
 • Latte Macchiato
 • Egyedi kreációk