Konferenciáról

Becoming an Intelligent Enterprise

Az SAP Hungary Kft. új vezetőjeként első alkalommal ér az a megtiszteltetés, hogy meghívhatom Önöket éves hazai nagyrendezvényünkre, az SAP NOW Hungary konferenciára. 22. alkalommal rendezzük meg ezt az eseményt, és ahogyan eddig is, a legjobb hagyományaink mellett mindig hozunk valami újat is.

A tavalyi évben új nevet és új struktúrát kapott a konferenciánk, és rengeteg pozitív visszajelzés érkezett ezzel kapcsolatban, így megtartva a legjobb gyakorlatokat, idén is hasonlóan alakul majd a rendezvény programja. Az első napon a tematikus szekcióké lesz a főszerep, míg a második napon több szakmai mini-konferencián is részt vehetnek majd az SAP NOW vendégei.

A közös pont a két napban az intelligens vállalattá válás („Becoming an Intelligent Enterprise”) gondolatköre lesz, hiszen a meghívott szakértőkkel, az SAP munkatársaival azt igyekszünk átadni, miként válhatnak még hatékonyabbá a szervezetek a technológia segítségével. Azt mutatjuk meg, hogyan lehet akár kevesebb forrással is többet elérni, automatizálni a folyamatokat, lenyűgözni az ügyfeleket, növelni a munkatársak értékteremtési képességét, és persze a nap végén az árbevételt.

Az intelligens vállalat életében kulcsszerepet játszik az adat, hiszen ebből táplálkozik az az intelligencia, ami segíti a folyamatok automatizálását és a még gyorsabb innovációt. Az SAP-nál hiszünk abban, hogy a legjobban működtetett cégek adat- és folyamatvezéreltek, és elkötelezettek vagyunk, hogy támogassuk ügyfeleinket ennek elérésében.

Ahogyan az elmúlt több mint két évtizedben, az SAP NOW Hungary idén is jóval többet kínál a fontos szakmai ismereteknél. A legjobb hazai technológiai szakértők, a gazdasági élet meghatározó szereplői vesznek részt az eseményen, ami így kiváló alkalom a kapcsolatépítésre is.

Ha kíváncsi arra, hogyan alakíthatja át cégét intelligens vállalattá, milyen tapasztalatokat szereztek azok, akik már elindultak ezen az úton és hogyan támogathatja ezt a törekvését a világ vezető üzleti szoftvergyártója, akkor csatlakozzon hozzánk az SAP NOW Hungary-n!

Üdvözlettel

Pintér Szabolcs
ügyvezető igazgató
SAP Hungary Kft.