Konferenciáról

The Best-Run Businesses Make the Word Run Better…and the best Run SAP

Immár 21. alkalommal rendezzük meg az SAP éves hazai nagyrendezvényét, és ezúttal igazán formabontó újdonságokra készülhetnek a résztvevők. A névmegújulás mellett új struktúrával is jelentkezünk. Az első nap ügyfél kerekasztal-beszélgetésekkel felvezetett interaktív szekciói után a második nap országos szakmai mini-konferenciák helyszínévé alakul át a rendezvényünk.

Az SAP NOW Hungary programja olyan tudást ad, amivel a világ legjobban működő vállalatai rendelkeznek csak.

Ahhoz ugyanis, hogy az élen maradjanak napjaink egyre jobban digitalizálódó, információ uralta világában, a vállalkozásoknak újra kell gondolniuk, mit jelent az, hogy a legjobban működtetnek egy céget.

Úttörőknek kell lenniük az új üzleti modellek bevezetésében anélkül, hogy kockáztatnának olyan kulcsképességeket, mint a hatékonyság, a gyorsaság vagy a skálázhatóság. A szokásos üzleti mutatók mellett a legjobban működő vállalkozások azzal is mérik saját teljesítményüket, hogy mennyire tudják pozitívan befolyásolni azok életét, akikkel kapcsolatba kerülnek, legyen szó akár fogyasztóról, saját munkavállalójukról, vagy a cég tulajdonosairól. Az ilyen társaságok mesterei annak, hogyan lehet a digitális tudást átalakítani intelligens cselekvéssé.

Milyen kihívásokkal néz szembe a HR és milyen válaszok adhatók erre, milyen a hatékony marketing, hogyan lehet jobb a beszerzés, az Ipar 4.0 hogyan alakítja át a gazdaságot – többek között ezekről a témákról is szó lesz a rendezvényen.

Az SAP NOW Hungary szakmai programjai a nemzetközi és hazai legjobb gyakorlatok átadásáról szólnak, megmutatjuk, hogy milyen módszereket, technológiákat használnak az iparágak legeredményesebb szereplői, és miben tudja támogatni az SAP a cégeket, hogy felkészüljenek a jelen és a jövő kihívásaira. A konferencia résztvevői számos esettanulmánnyal is megismerkedhetnek, és az SAP NOW Hungary egyedülálló alkalmat kínál arra is, hogy mindenki kideríthesse, hogyan növelheti vállalata digitális felkészültségét.

Az SAP NOW Hungary persze sokkal többről szól, mint a szakmai tudásanyag átadása. Elsőrangú alkalom a kapcsolatépítésre is, hiszen a gazdaság számos meghatározó képviselőjével, a legjobb technológiai szakértőkkel egyaránt lehet találkozni az eseményen.

Ismerje meg hogyan építhet már most jövőtálló vállalkozást és mi a titka azoknak, akik a legjobban teljesítenek egy-egy iparágban. Csatlakozzon hozzánk az SAP NOW Hungary-n!

Üdvözlettel

Ablonczy Balázs
ügyvezető igazgató
SAP Hungary Kft.