Keynote

Pintér Szabolcs
ügyvezető igazgató, SAP Hungary Kft.

Pintér Szabolcs 2019. január elsejétől tölti be az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatói posztját. A vezető presales területen kezdte SAP-s karrierjét, majd értékesítőként a ranglétrán egyre feljebb haladva elérte a szektorvezetői pozíciót. E tisztségben az egyik legfontosabb üzletágat vezette, és számos regionális jelentőségű ügyfél megszerzése kapcsolódik a nevéhez. Diplomáit a Corvinus valamint a Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte. Pintér Szabolcs nős, egy kislány édesapja.

Mark Raben
CTO, SAP MEE

Az SAP MEE régió CTO irodája intelligens technológiák bevezetésén keresztül hoz létre olyan projekteket, amelyek segítik a vállalatokat a hatékonyság növelésében és az innovációban. Jelenlegi pozíciójában CTO-ként Mark feladata, hogy szorosan együttműködve az ügyfelekkel, partnerekkel és egyetemekkel lehetővé tegye számukra üzleti folyamataik megújulását különböző technológiák segítségével. Mark egy igazán inspiráló keynote előadó és moderátor, akinek szenvedélye a technológia, az idegtudomány és a változások adta lehetőségek felkutatása.

Varga Zsigmond

üzletfejlesztési vezető, SAP Hungary Kft.

Varga Zsigmond közel tizenöt évnyi tapasztalattal bír az üzleti szoftvercég világában. Vezetői karrierjét ajánlatadásokért felelős bid menedzserként kezdte, majd az államigazgatási terület presales vezetőjeként a komplex projektek megtervezéséért, előkészítéséért volt felelős. Később a kiemelt szektorok támogatásáért, a legújabb megoldások hazai bevezetéséért felelt. Üzletfejlesztési vezetőként a piaci stratégia megtervezését, végrehajtását irányítja.

Az eredetileg jogász végzettségű szakember informatikai, közgazdaságtani és üzleti menedzsment tanulmányokat is folytatott – a London Business School oklevelét is megszerezve. Zsigmond nős, egy gyermek édesapja.