Keynote

Pintér Szabolcs
ügyvezető igazgató, SAP Hungary Kft.

Pintér Szabolcs 2019. január elsejétől tölti be az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatói posztját. A vezető presales területen kezdte SAP-s karrierjét, majd értékesítőként a ranglétrán egyre feljebb haladva elérte a szektorvezetői pozíciót. E tisztségben az egyik legfontosabb üzletágat vezette, és számos regionális jelentőségű ügyfél megszerzése kapcsolódik a nevéhez. Diplomáit a Corvinus valamint a Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte. Pintér Szabolcs nős, egy kislány édesapja.

Mark Raben
CTO, SAP MEE

Az SAP MEE régió CTO irodája intelligens technológiák bevezetésén keresztül hoz létre olyan projekteket, amelyek segítik a vállalatokat a hatékonyság növelésében és az innovációban. Jelenlegi pozíciójában CTO-ként Mark feladata, hogy szorosan együttműködve az ügyfelekkel, partnerekkel és egyetemekkel lehetővé tegye számukra üzleti folyamataik megújulását különböző technológiák segítségével. Mark egy igazán inspiráló keynote előadó és moderátor, akinek szenvedélye a technológia, az idegtudomány és a változások adta lehetőségek felkutatása.

Balogh Péter
Baconsult Kft. tulajdonosa, vezetője

Budapesti fókuszú angyalbefektető csapat, a Baconsult Kft. tulajdonosa, vezetője, 24 befektetéssel. A legaktívabb angyalbefektetők egyike. Célja, hogy saját pénzével és idejével hazai startupokat támogasson, hogy azok minél nagyobb sikereket érjenek el a hazai és nemzetközi piacon, eljussanak az exitig. Személyes tapasztalatait, tudását, ötleteit és kapcsolatait is adja a befektetések mellé. Hiszi, hogy egy startupot csak a vezetője tud sikerre vinni, ezért a vezetőt (alapítót) támogatja, mentorálja. Nem hoz helyette döntést és nem végzi el helyette a munkát.

Moldován András
a Jack’s Burger, a Mangal Ilona Kft., és az Animalsoft Kft. tulajdonosa

A 2002-ben alapított Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft eredeti célja mangalica tenyésztés volt, de nagyjából egy évtized után teljes egészében áttért a fehér sertés hízlalásra. A kapolyi saját telep 5000 férőhelyes, a 2016-ban indult integráció 40 000 állat egyidejű hízlalására alkalmas. Megszületett a Mangold, majd több további márkanév, amelyek bekerültek a multinacionális élelmiszerhálózatokba is. A Mangold saját receptúrák alapján készített húsipari termékeket gyártatott. Az élelmiszer forgalmazást 2007-ben kezdték, 2015-ben fejezték be. A SteriClean Aqua kizárólagos forgalmazója. A terméket a haszonállatokat érintő betegségek ellen hozták létre, részben a fertőzésmentes ivóvizet biztosítja az állatoknak, részben fertőtlenítőszerként szolgál. A Jack’s Burger láncnak 7 étterme van. 4 éve megalapította állattenyésztési szoftver-cégét, az Animalsoft Kft.-t. Innovációnak tartja, nagyon büszke rá. Komplex szoftvert fejlesztettek, mellyel nagyüzemi állattartó telepek működését és az állatok fejlődését lehet nyomon követni.

Varga Zsigmond
üzletfejlesztési vezető, SAP Hungary Kft.

Varga Zsigmond közel tizenöt évnyi tapasztalattal bír az üzleti szoftvercég világában. Vezetői karrierjét ajánlatadásokért felelős bid menedzserként kezdte, majd az államigazgatási terület presales vezetőjeként a komplex projektek megtervezéséért, előkészítéséért volt felelős. Később a kiemelt szektorok támogatásáért, a legújabb megoldások hazai bevezetéséért felelt. Üzletfejlesztési vezetőként a piaci stratégia megtervezését, végrehajtását irányítja.Az eredetileg jogász végzettségű szakember informatikai, közgazdaságtani és üzleti menedzsment tanulmányokat is folytatott – a London Business School oklevelét is megszerezve. Zsigmond nős, egy gyermek édesapja.