Keynote

Dirk Haeussermann
Head of Database and Data Management, Middle & Eastern Europe

Dirk Haeussermann-nak több, mint két évtizedes tapasztalata van az üzleti technológiák területén. Gazdasági informatika tanulmányai után érdeklődése mindig is az innovatív adat- és folyamatmenedzsmentre összpontosult különböző iparágakban és piacokon egyaránt. Szakmai pályafutása során több neves cégnél töltött be vezető pozíciót: értékesítési igazgatóként dolgozott az IBM-nél, a Heiler Software AG-ben igazgatósági tag és COO is volt, illetve ügyvezető igazgatói pozícióban dolgozott az Informatica-nál. Ma Dirk az SAP Adatbázis- és Adatmenedzsment részlegért felelős vezetője a Közép- és Kelet-európai régióban.

Fauszt Gábor
ügyvezető igazgató, IDC Magyarország

Fauszt Gábor 2007-ben, mint az iroda-automatizációs területért felelős elemző csatlakozott az IDC Magyarországhoz, később a nagyvállalati hardvereszközökkel, majd szoftverekkel foglalkozott vezető elemzőként. 2011-ben az elemzői tapasztalatokat nagymértékben kamatoztatva lett az IDC regionális értékesítési csapatának tagja és sikeresen épített ki kapcsolatokat új ügyfelekkel. Gábor 2016. októbere óta ügyvezető igazgatóként az IDC budapesti irodáját vezeti különös hangsúlyt fektetve a végfelhasználói üzletág erősítésére. Rendszeresen tart előadásokat hazai és nemzetközi infó-kommunikációs rendezvényeken. Közgazdász diplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskolán és a Nyugat-magyarországi Egyetemen szerezte.

Mester Sándor
Lapigazgató, Computerworld

Életműdíjas informatikai újságíró, szakpublicista, népszerű konferenciamoderátor. Háromszor interjúvolta Bill Gatest, üzleti tárgyú pódiumbeszélgetéseket vezet — kommunkátor, aki megtanult hallgatni is.

Michelisz Norbert
autóversenyző

Michelisz Norbit már gyermekként megrészegítette a benzingőz, karrierje internetes videójáték bajnoksággal indult, majd a Zengő Motorsport tagjaként egy hungaroringi tesztnapon ült először versenyautóba. 2006-ban benevezték a Suzuki Swift Kupába, amit meg is nyert. Következő versenyén a Renault Clio Kupában veretlen sikert aratott. Ezek után 2008-ban zsinórba jött négy pole győzelem a nemzetközi SEAT Leon Európa-kupán. 2009-ben végig vezetve megnyerte az Európa-kupát, amiért a FIA év tehetségének járó díját is átvehette. A következő év világbajnoki nagydíjat eredményezett a WTCC-ben. Pályafutásának legsikeresebb éve 2012 volt, amikor győzött a Hungaroringen. Michelisz Norbi idén a WTCC-ből átalakult WTCR-ben kezdte meg a versenyzést a Hyundai Motorsport gyári pilótájaként a BRC Racing Team színeiben, ahol jelenleg a hatodik helyen áll 135 ponttal.

Szujó Zoltán
újságíró, sportriporter, műsorvezető

Szujó Zoltán, magyar újságíró, sportriporter, műsorvezető. A salgótarjáni születésű kommentátor 1999-ben szerzett tanítói diplomát a békéscsabai Körös Főiskolán, majd gyakornokként kezdte pályafutását a Magyar Televízióban melyet folytatott az RTL Klubnál 2000-től 2011-ig, ahol országos ismertséget szerzett. 2002 óta a Forma1-es futamok helyszíni riportere és műsorvezetője, miközben rendszeres tudósítója a legjobb magyar és külföldi profi ökölvívók mérkőzéseinek. 2012-ben, miután az MTVA megszerezte a Forma1 közvetítési jogait, a közszolgálati média munkatársa lett. Szujó Zoltán 2015-től különféle sportesemények házigazdája és kommentátora.